Ezüstfokozatú szponzor

 

DiMa.hu – Domain és tárhely szolgáltatás, weboldal készítés!

A DiMa.hu kft 2004 óta foglalkozik tárhely szolgáltatással és domain regisztrációval és 2007 óta folytatja ezt a tevékenységet mint kft.

Az elmúlt években a növekvő ügyfélszám mellett egyre több tapasztalatra tettünk szert, hogy mire is van szükségük ügyfeleinknek. Nyugodtan állíthatom, hogy minden igényre tudunk megoldást találni. Az évek során a két alapszolgáltatás mellé nagyon sok kapcsolódó terméket fejlesztettünk, de a tárhely és domain jelentősége nem csökkent. A szinte teljesen automatizált rendszerünkkel gyerekjáték a megrendelés és maximum 24 órán belül aktív a szolgáltatás.

www.dima.hu

dima

 

Nyomás utána – élő kalandjáték Debrecenben!

A Nyomás utána a legújabb szabadidős tevékenység őrületet. Családi program, csapatépítés, közös baráti program.

Doktor G rendelőjének titkos laboratóriumában kifejlesztette a minden tudás szérumát, amire minden korban vágytak az emberek.

Ennél jobban már csak a halhatatlanság, avagy az örök élet titka foglalkoztatta az emberiséget.

Doktor G távollétében 60 perc áll a csapatok rendelkezésére, hogy felkutassák a sokat érő szérumot! Ehhez azonban jó csapatmunkára, folyamatos kommunikációra, leleményességre, ügyes kezekre van szükség!

Gyere el, éld át, teljesítsd a küldetést! Légy a csapat tagja!

Nyomás utána!!!

www.nyomasutana.hu

Nyomás utána

 

ME-BI HUNGARY Kft.

Mi, a szaktudásunkkal az ÖN GARANTÁLT biztonságáért vagyunk!

A ME-BI HUNGARY Kft. alakításával az volt a cél, hogy a mikró, kis- és középvállalkozásoknak magas színvonalú komplex segítséget nyújtsunk munkavédelem, tűzvédelem és környezetvédelem területén elérhető áron. A ME-BI HUNGARY KFT-ben olyan szakemberek dolgoznak, akik több évet eltöltöttek az ÁNTSZ-nél, illetve az OMMF-nél. A szolgáltatásunk magas színvonalon való tartása érdekében, folyamatosan képezzük magunkat, rendszeresen részt veszünk (mint hallgató illetve előadó) a munkánkkal kapcsolatos továbbképzéseken, előadásokon, szakmai konferenciákon.

Megalakulás után a cég dinamikus fejlődésnek indult, így mára a térség egyik meghatározó szolgáltatójává váltunk. Országszerte végezzük tevékenységünket eddig közel 2500 elégedett ügyfelünk van.

Magasan képzett munkatársainknak és szerződött alvállalkozóinknak köszönhetően olyan komplex és színvonalas szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőinknek, ami a ma működő vállalkozásoknál a biztonságos munkavégzés feltételeinek megvalósítása során elengedhetetlen. Az ügyfeleink ezáltal időt és pénzt takarítanak meg. A szolgáltatásunkat igénybevevő ügyfeleinknek lehetőségük van eseti megbízással, vagy havi általány díjas megbízással igénybe venni szolgáltatásainkat.

Szolgáltatásaink:

 • Rendszeres munkavédelmi, tűzvédelmi szemlék a dolgozók biztonsága érdekében, melyről fotókkal illusztrált
 • „Munka- és Tűzvédelmi Szemle” jegyzőkönyvet készítünk. A szemle során feltárt hiányosságokra megoldási javaslatot teszünk.
 • Munka- és tűzvédelmi oktatási tematikát tevékenységre szabottan készítünk el, továbbá megtartjuk az oktatásokat, melyet dokumentálunk.
 • Munkahelyi, üzemi baleset esetén annak kivizsgálása, nyilvántartás vezetése.
 • Munkahelyi kockázatelemzés elkészítése.
 • Munka- és tűzvédelmi, jogszabályok követése, változás esetén a szolgáltatásunkat igénybevevő partnereinknél a vezető beosztású személyek tájékoztatása.
 • Munka- és tűzvédelmi dokumentumok, szabályzatok készítése, aktualizálása jogszabály változás esetén.
 • Szolgáltatásunkat igénybevevő partnereinket a hatóságok előtti képviseljük.
 • Tűzoltás technikai eszközök felülvizsgálata, karbantartása, javítása.
 • Munkaegészségügyi (zajmérés, légtérmérés stb.) vizsgálatokat megszervezzük, koordináljuk.
 • A szükséges védőeszközök, munkaruhák, biztonsági berendezések, tűzoltás technikai eszközök beszerzésében való közreműködés.
 • Környezetvédelmi feladatok ellátása.

me-bi_hungary_logo